Nem nagy fakszni, viszont finom. A távolba szakadt kedves rokon mondta érkezésekor: „hurkakolbász“ van még nálatok? A tepsiben ropogósra
sütjük a hozzávalókat. Felénk egy kis vizet öntenek alája. Hasznos eljárás. Nyerő, ha a kertben van még kis tölgyfalevél saláta, zsengébb
céklalevél, rukkola. Bármilyen öntet mehet rájuk. Kétségtelenül előnyt élveznek a mustárosok vagy a tormások. A tányéron máris
ott az utcai kaja, ha annak akarjuk. A szerencsések Atus sütőtökös kenyerét ehetik hozzá. Még a madár is visszanéz a szalvétáról. Neszmélyről jött a bor, Barcsa Botond pincéjéből. Komolyan,
nem durva hozzá a cabernet sauvignon. Teljesen harmóniában éreztem az étellel. Szép, simulós bor, ahogy a Téli berekben is írva van, mint az anyatej. Tartása
is van, mint az anyáknak.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése